Toukokuun kisakuulumisia

Pitkästä aikaa taas kirjoittelen tähän blogiin, mutta täytyy kyllä myöntää ettei ole ollut kauheasti edes aiheita mistä kirjoittaa. Tämä kevät on ollut rankka opiskelujen osalta, joten kauheasti ei ole jäänyt aikaa virtuaalihevosille...

Tänään otin päätin olla reipas ja päivittelin kaikki osallistumiset hevosten sivuille tai siis ne joista tulokset ovat tulleet. Parista NJ:n näyttelystä odottelen yhä tuloksia (mukaan laskettuna oma näyttelyni) ja yksi näyttelykutsu oli jopa poistettu, tai domainin maksut unohtuneet. Sinänsä jännä, että tuo näyttely on hyvä jos kuukauden vanha. Odottaisin kyllä että järjestäjät ottaisivat huomioon paremmin kutsujen säilyvyyden. Erittäin rasittavaa tämä on etenkin virtuaalikoirapuolella. En koirilla kauheasti kisaile ja näyttelyiden tuloksetkin tulevat niin hitaasti, että ihan hyvällä omalla tunnolla voin tarkistaa tulokset vasta puolenkin vuoden päästä. Harmi vain, että tässä ajassa suurin osa kenneleistä on lopettanut tai muuttanut paikkaa, jolloin tuloksia ei koskaan saada.

Edellisestä Pemberleyssä järkätystä näyttelyistä on jo noin vuosi aikaa ja nyt muistan miksen useammin järjestä niitä. Tuomareiden saaminen on yhtä tuskaa. Suurin osa ei edes vastaa maileihin, mutta onneksi suuri prosentti vastaajista voi tuomaroida, joten sinällään ei tule pettymystä kieltävästä vastauksesta. Ehkä olisi kumminkin kohteliaampaa vastata, mikäli on estynyt tuomaroimaan, jotten spämmää turhaan. Ehkä pitäisi ottaa joku uusi käytäntö, esim: NJ osoittaisi tuomareille tuomaroitavat näyttelyt, jolloin kisajärjestäjät eivät turhautuisi. Tai sitten voisi olla niin, että NJ:n tuomareille olisi yksi ja sama maili jonne kaikki pääsevät. Sieltä he sitten järjestyksessä ottavat näyttelyitä tuomaroitavakseen omien erikoistumiensa mukaan.

Tämän kuun kisoissa heppani ovat aika heikosti sijoittuneet, mutta tässä muutama menestyjä: Defany Wire, Pemberleyn Deronda ja Holkenstadt Agria.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti