Yhden osallistujan NJ näyttelyt

Johan ihmiset osaavat olla itsekkäitä kun järjestävät näyttelyitä joissa on vain omat hevoset mukana. Sen vielä ymmärtäisi jos rodut olisivat harvinaisia, mutta kun luokkia on niin shetukoille, suokeille kuin yleisimmille puokeille, niin on kyllä ihme jos ei olisi muita osallistujia (vaikkakin näyttely on vain tietyn seuran jäsenille). Tämä emämunaus on Iina A.:n (Ceryn) käsialaa. Hevostalli.netin keskustelussa hän sanoo: "Sähköposti kettuilee aina vaan ja pahemman kerran, pakko metsästää tuomarit täältä." ja yrittää tällä puolustella sitä, ettei näyttelyssä muka ole muita osallistujia. Aika jännä juttu, ehkä kannattaisi harkita mailin vaihtoa, jos nykyinen on epäluotettava. Onhan nuo sentään NJ:n näyttelyt, enkä haluaisi saada haukkuja osallistujien manipuloinnista!

Alla screen capture kyseisestä näyttelystä ja osallistujista. Lisäksi on mielenkiintoinen asia, että kutsussa lukee järjestäjä tilana Muistotuulen Ratsutila, mutta linkki vie Stall Sevenfoldin sivuille... Saattaahan tuo olla ihan vain typo, mutta Muistotuulen Ratsutila on merkitty myös NJ:n kalenterin sivulle.
Cery on myös aikaisemmin järjestänyt NJ:n (seura) näyttelyitä ja niissä ei näyttäisi tapahtuneen mitään vilppiä. Lisäksi olen jostain syystä yhdistänyt Ceryn hiukan vanhemmaksi ja luotettavaksi virtuaaliharrastajaksi, joten erittäin hassua, että nyt pitää mennä tekemään vilppiä.

Tai noh, voihan se olla että ihan tosissaan vastuuhenkilön maili on jumissa ja ei vastaanota yhtään maileja...

Itsekin järjestin keväällä näyttelyt jossa oli vain omia hevosiani, mutta tämä johtui harvinaisesta rodusta, irlannintyöhevosista, joille näyttely oli avoin. Lisäksi vieläkin odottelen irkku tammani tittelianomuksen (vir mva ch) hyväksymistä. Ekan mailin lähetin toukokuussa, toisen nyt kesä-heinäkuun vaihteessa ja ei vieläkään mitään..

0 kommenttia:

Lähetä kommentti